Exaudi is een speciaalzaak met een onderscheidende expertise en service voor room tuning en akoestiekverbetering.
Voor de juiste werk- en woonomstandigheden vormen verlichting, klimaat en akoestiek drie essentiële omgevingsfactorn als het gaat om leefbaarheid, gezondheid en productiviteit.
Onder andere met ons eigen label Ecoustica en Kvadrat bieden we een breed pakket van akoestische producten, wand- en plafondsystemen die akoestiekverbetering in probleemsituaties en de integratie van akoestiekverbeterende maatregelen bij interieurvormgeving, -indeling, -styling en -inrichting mogelijk maken. Hierbij liggen de accenten concreet op verblijfscomfort, functionaliteit, esthetiek en uitstraling.
In de salon maakt u kennis met diverse voorbeelden van interieur-vormgevende elementen die tegelijk functies hebben voor functioneel gebruik en akoestiekverbetering.
Er zijn veel mogelijkheden voor statische, flexibele en mobiele woon-, werk-, en winkeltoepassingen.

Onze diensten en producten zijn voor onder meer bedrijven, kantoren, winkels, instellingen (o.a. horeca, entertainment, educatie en zorg) en particulieren.

U kunt bij ons terecht voor algemene en situatie-gerichte adviezen, metingen, levering en/of project-(bege)leiding.

Mogelijk uniek in Nederland heeft Exaudi vier ruimtes naar functie ingericht om de problemen en oplossingen van een ‘slechte akoestiek’ hoorbaar en voelbaar te maken.

  • De galmkamer: om u te laten horen en ‘voelen’ wat een extreem ‘slechte akoestiek’ is en wat dat met u kan doen. Met het plaatsen en verdelen van akoestische elementen kunt u horen hoe deze de akoestiek beïnvloeden. U kunt als u dat wilt eigenhandig experimenteren met diverse producten (hoeveelheden en plaatsing), en ervaren hoe uzelf reageert op akoestiekveranderingen.
  • De luisterkamer: die in volkomen lege toestand nog slechter klinkt dan de galmkamer, maar akoestisch dusdanig is aangepast en ingericht dat het aanvoelt en aanhoort alsof men in een aangenaam rustige woonkamer is.
  • Het kantoor: bevat een mooi akoestisch wandsysteem met handige demontabele werkbladen en akoestische scheidingspanelen voor drie flexibel geïntegreerde werkplekken, en verder ook goede werkomstandigheden creëert voor veel-praters.
  • De Salon: (lees: winkelruimte) is voorzien van een akoestisch plafond en akoestische wandsysteem/rek voor de display, etalering en demonstratie van producten. Plafond en wandrek hebben een exclusieve uitstraling en afwerking. Het akoestische wandrek zou ook voor tal van andere zakelijke en particulere doeleinden en functies kunnen worden ingericht en aangepast.

Salon_panorama_1_small

Salon_panorama_2_small