Een goede akoestiek is een eerste vereiste voor aangenaam wonen, werken en vertier.
Kvadrat, bekend voor haar exclusieve collectie meubel- en interieur-stoffen, introduceert met Soft Cells als eerste interieur-elementen voor akoestiekverbetering die het verblijfscomfort aanzienlijk verhogen, in een welhaast perfect tijdloos design.

Kvadrat Soft Cells _SS
Representatieve ruimtes waar akoestiekverbetering nodig is zullen ook in esthetische zin een opwaardering krijgen door een ongeëvenaard mooie, ingetogen elegante uitstraling. Door een hoogwaardig uitgekiend en duurzaam ontwerp blijven Soft Cells elementen qua vorm, uiterlijk en strakheid van de stof over vele jaren in top-conditie. Dit wordt ook gekenmerkt door 10 Jaar Garantie.

Er is keuze uit de grote Kvadrat stoffen-collectie. Daarnaast is het ook mogelijk om bepaalde stoffen naar wens te bedrukken met afbeeldingen zoals foto’s en tekeningen, geheel naar eigen ontwerp. Afhankelijk van welke stof kunnen de Soft Cells elementen tot afmetingen van 6×3 meter worden vervaardigd. In een grote ruimte kan dus ook één groot Soft Cells element worden toegepast.

Exaudi geeft deskundig advies over het in akoestisch opzicht inrichten van ruimtes. De Soft Cells-elementen hebben een onzichtbaar magnetisch ophangsysteem voor toepassingen op wanden en plafonds. Met laser-uitlijn-apparatuur worden alle elementen, afgestemd op andere interieur-onderdelen, met een hoge precisie en aandacht ingemeten en geïnstalleerd.

Top design in akoestiek
Soft Cells worden veel
toegepast in zakelijk/
commerciële gebouwen.
Exaudi maakt Soft Cells
brengt het ook concreet
onder de aandacht voor
de toepassing in
particulieren woningen.

Klik op de inspirerende
‘Soft Cells’-brochure voor
uitgebreide informatie
stoffen-collectie, kleuren
en foto’s in de praktijk
waar Soft Cells elementen
zijn toegepast.

Voor het hoogst mogelijke
verblijf en leefcomfort
met een ideale akoestiek
is een situatie-gericht
advies onontbeerlijk.
We nodigen u graag uit
voor een vrijblijvend
gesprek in onze salon.
Een kort verblijf in
onze galm-kamer is
daarbij zeer leerzaam
en verhelderend.

Vorige berichtQuasi onzichtbare
akoestiekverbetering